Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Optim Construct Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi de garaj, usi industriale, pergole, copertine
2200 lei
Brand
Rezidential,industrial
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optim Construct SRL a fost infiintata in anul 2004 cu scopul de a oferi clientilor nostri usi de garaj cu un design deosebit-o varietate mare de nuante si culori, cu o gama larga de imitatii de lemn (nuc, stejar auriu, stejar inchis, mahon, wenghe).

Usile de garaj sunt disponibile in varianta cu actionare manuala sau actionare cu motor.actionarea motorului se realizeaza prin telecomanda.

Usi industriale destinate sectorului comercial cat si industrial, dotate cu usi pietonale, panouri vitrate, motare pentru actionare cu buton sau cu telecomanda. Sunt executate pe comanda la dimensiunea si culoarea dorita.In categoria standard sunt disponibile culorile: alb 9002, rosu 3000, albastru 5010, maro 8019, gri 9016, gri antracit 7016. Optional se pot executa si in culoarea dorita din gama RAL prin vopsire, fara a avea costuri suplimentare semnificative.

In categoria usi industriale oferim si usi metalice, usi antifoc, usi rapide, usi armonica, usi industriale rulou (cu inaltime de pana la 10m si latime pana la 8m), usi rulou antifoc, usi sectionale antifoc.

Automatizari pentru porti batante si culisante cu destinatie rezidentiala si industriala, cu frecventa de utilizare ridicata in functie de caracteristicile portilor.

Sistemele de actionare a prestigiosului producator FAAC, permit actionarea portilor culisante cu o greutate de pana la 3500 kg si o frecventa de utilizare de peste100 de cicluri pe zi,iar a portilor batante cu o lungime de pana la 7 m pe foaia de poarta cu o frecventa de utilizare de peste 100 de cicluri pe zi.

Bariere automate standard si rapide cu lungimea bratului intre 2,5m si 8m. Destinatia barierelor automate este atat rezidentiala cat si industriala avand o frecventa de utilizare intre 40-100%cu timp de deschidere intre 1,5-6 s in functie de tipul barierei.

Rulourile din aluminiu si grilajele metalice ofera confort si siguranta casei dvs. sau spatiului comercial.
Marchize, copertine,pergole si rulouri transparente sunt sisteme de protectie impotriva razelor solare,a ploii si a zapezii cat si elemente decorative. Marchizele sunt disponibile in forme si modele diferite putand fi pliabile sau fixe cu deschidere de 1,5 m si lungime de 5.

Copertinele manuale sau automate cu sistem de brate retractabile ofera un rezultat cu calitati estetice deosebite. Dimensiunea copertinei este de 7m,cu o deschidere de 3,5m,iar pentru deschideri mai mari este nevoie de suporti separati de prindere a bratelor retractabile.
Din Gura in Gura
Alte Produse